2171-contact_header.webp

Bezoek onze prachtige showroom

RojasZonwering & Montage bestaat sinds 2002. Sinds 1 november 2014 hebben we een nieuwe, prachtige Showroom in Nieuw-Vennep in het Venneper Hart aan de Venneperhof 5.

Vanuit onze showroom in Nieuw-Vennep leveren wij zonwering in de omgeving van HaarlemHillegomHoofddorp en Lisse.

Rojas Home Decorations voert o.a de merken Riverdale, Ashleigh & Burwood Frangrance Lamps, Emma Bridgewater en Amazona Krijtverf. Kom langs en laat je inspireren.

Duo rolgordijn detail
Duo rolgordijn
 
Uiteraard kun je op elk gewenst moment telefonisch een afspraak maken, voor zowel een vrijblijvend advies bij jou thuis, of voor een afspraak in de showroom, ook ’s avonds.

Onze telefoonnummers waarop wij te bereiken zijn: 0252-621291 of 06-40010480

Uw wensen staan centraal

De wensen van jou als klant, staan onbetwist bij ons op de eerste plaats.

Een gratis, eerlijk en vrijblijvend advies bij jou thuis of in onze showroom zal bijdragen aan beste keuze voor jouw binnen- en buitenzonwering. Wij maken het je graag gemakkelijk om een beslissing te nemen in het grote scala van producten zodat jouw woongenoot zeker zal toenemen.
Rojas Zonwering & Montage blijf constant in beweging om de perfectie en de service waar ze voor staat, te optimaliseren.

Rojas is uitgegroeid tot professioneel montagebedrijf en heeft zich alle speciale montages welke jij maar voor mogelijk kunt houden eigen gemaakt door de vele aanvragen van montagewerkzaamheden. Voor al jouw montageproblemen heeft Rojas een passende oplossing.

Voor een betrouwbaar advies…., blijf niet uitstellen, gewoon Rojas bellen!


dhr. mevr.

Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Email*
Winkel*