645-buitenzonwering_rolluik-header.webp

Eenmalig onderhoud voor jouw rolluiken

Denk aan openstaande ramen/deuren (geldt alleen voor naar buitenslaande ramen/deuren) (dit geldt niet wanneer je een Oximo® motor hebt). Wanneer het vriest, denk er dan aan dat voordat je het rolluik omhoog doet, eerst checkt of de lamellen niet aan elkaar vast zitten (even op de lamellen kloppen is voldoende). Bij harde wind, nooit het rolluik halverwege open laten staan.

Maar denk ook aan het onderhoud van jouw rolluiken!

Onderhoud rolluiken en zijgeleiders

De rolluiken dienen 2 á 3 keer per jaar schoongemaakt te worden (voor en achterkant), op deze manier voorkom je dat alle viezigheid van buitenaf in de rolluiken komen.

De rolluiken kunnen gewassen worden zoals een auto, en daarna kunnen ze gewoon in de was gezet worden. Op deze manier blijven de rolluiken langer mooi en functioneel.

De zijgeleiders dien je 3 á 4 keer per jaar met siliconenspray in te spuiten. Afhankelijk van de motor welke het rolluik bediend, kan het zijn dat deze af en toe opnieuw afgesteld dient te worden.

*De onderhoudshandelingen vallen niet onder de garantie.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in het hierboven genoemde onderhoud, dan kun je bij ons uiteraard een onderhoudscontract afsluiten. Met de speciale producten welke wij voor het onderhoud van jouw rolluiken gebruiken, heb je gegarandeerd veel en langer plezier van jouw rolluiken. Uiteraard kun je deze producten ook bij ons aanschaffen wanneer je kiest om zelf het onderhoud te plegen.

Meer weten over rolluiken? Kom naar onze showroom in Drenthe

Heb je twijfels over het reinigen van jouw rolluiken? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je wat het beste is voor je rolluiken. Heb je liever dat we bij jou thuis komen kijken? Geen probleem! Maak eenvoudig een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Een afspraak maak je telefonisch via 0252-62 12 91 of op onze contactpagina.